ORGANITZAT PER L’AMPA DE L’ESCOLA

CONCURS DE DIBUIX RELACIONAT AMB LA LLEGENDA DE SANT JORDI.

Aquestany us proposem que ens ajudeu a muntar la diada de Sant Jordi. Sembla maco, oi?

Per això, i aprofitant que tradicionalment organitzem un concurs de dibuix amb la temàtica de Sant Jordi, volem que ens feu un cop de mà en el disseny del nostre tradicional cartell, en el logo de les xocolatines que no falten a la parada i també en el logo d’uns imans de nevera que seran novetat.

Us necessitem a TOTS/ES, socis de l’Ampa.

Hem pensat que els més grans de l’escola (Cicle Superior) puguin dissenyar el cartell promocional de la parada de Sant Jordi. Aquest any, el dibuix guanyador serà imprès en gran i lluirà en l’escola i en la nostra parada. Segur que aquest any tindrem un cartell de luxe. Cicle Superior, a que espereu per posar-vos a dissenyar? Anims.

Pel Cicle Mitjà hem deixat el disseny del dibuix que s’imprimirà en uns meravellosos imans de nevera, que seran l’enveja dels vostres amics. Vinga, a dibuixar! Es una novetat d’aquest 2018.

Per la resta de guanyadors (Cicle Inicial, P 5 i P3-P4) hem deixat el disseny més dolç: els vostres dibuixos guanyadors serán els que envoltaran les tradicionals xocolatines de Sant Jordi. Segur que aquest any encara estaran més bones. Vinga, a treballar de valent!

I per que tothom pugui gaudir de les vostres obres d’art; farem una exposició dels dibuixos participants en el concurs en el vestíbul de l’escola. Segur que lluiran ben bonics.

Esperem que us hagi agradat la nostra idea.

APA, JA TENIU FEINA: A DIBUIXAR.

RECORDEU QUE TENIU FINS EL DIA 22.03.18 PER ENTREGAR ELS DIBUIXOS

Comissió de Festes Ampa Serra de l’Obac.

TOTS SOM AMPA, TOTS SOM SERRA

Libre de virus. www.avast.com

5è CONCURS DE SANT JORDI.pdf